Blog

My P.M. Skincare Routine!

hello again beautiful! have u tried @pixycosmetics micellar foam?? what a super fun way to remove your makeup at night before bed💜💜 jujur ini bersih bgt loh, bener2 ngangkat makeup, aku ga perlu micellar water dan kapas […]

Totoro   Makeup
DETAIL

Natural but not natural Makeup Look

Pusing ga sama nama makeupnya? Wkwk Maksudnya, makeup complexion (kulit) nya natural glowy gitu, makeup mata + bibirnya ga natural hehe Product details:–@pixycosmetics White Aqua Brightening Moisturizer-Focallure Highlighter Stick in Glod & Silver–@youmakeups_id Full Coverage Foundation shade […]

Totoro   Makeup
DETAIL

It’s My 22nd Birthday! Makeup Tutorial

We just keep dancing like we’re 22🥂😉 Happy belated bday for me! Ada yang seumuran?😜———————————————————Product Used:– @wetnwildindonesia photofocus foundation– @skinfood_official buckwheat loose powder. THIS SMELLS GOOD😫– @focallurebeauty Twilight Eyeshadow Palette– @mineralbotanica precision eyeliner pen– @innisfreeindonesia super volumecara– @guele.id eyebrow – @innisfreeindonesia my contouring. FAV contour sampe titik darah penghabisan! […]

Totoro   Makeup
DETAIL

Date with Jungkok Makeup Tutorial

Tutorial makeup buat ngedate sama @jungkook_bighitentertainment 😉😉🌸🌸✨✨..DAAhhhHhh ~~ mo pacaran dulu ya! GABOLEH SIRIK🤪..Products that im using here :Primer @studiotropik | @makeoverid x @lorealindonesia foundation ( aku mix krn shade nya kegelapan, tp bagus hasil mix-annya ) | alis @minisoindo | lipstick yang sekalian aku […]

Totoro   Makeup
DETAIL

Study Tour Makeup Look

Makeup untuk Study Tour✨Ada yang req bikin makeup untuk study tour, semoga makeup ini bisa jadi referensi kalian! Oh iya stay safe ya mentemen😘❤️

Totoro   Makeup
DETAIL